Met zorg wordt een richting bepaald in de behandelwijze. Dit vergt energie van behandelaar maar ook van cliënt. Frysk Fysio doet er alles aan om de cliënt gemotiveerd te houden en te werken richting einddoel.

Hans

 

 

Goede verzorging & frisse uitstraling! Behandelingen zijn intensief maar daardoor des te sneller van de (schouder- en rug)klachten af. Zeker een aanrader!

Koen

 

 

Ik heb meerdere fysiotherapeuten van FriskFysio gezien en ik ben onbeschrijfelijk dankbaar voor wat zij alleen voor mij betekent hebben. Ik ben eindelijk van Mn rugklachten af na jaren veel pijn te hebben gehad, soms zo erg dat ik niet meer op kon staan. Dankzij een duidelijk plan van aanpak waarbij ik van A tot Z door de molen ben gegaan ben ik nu pijnvrij. Ik zou iedereen aanraden met rugpijn of andere klachten om naar deze praktijk te gaan!

Vera

 

 

Geweldig team daar in Amstelveen. Via een kennis kwam ik bij hun uit. Moet helemaal uit Brabant komen, maar had het er graag voor over. Ik voel me als herboren. Zo goed als alle pijn verdwenen in mijn schouder en nek.

Een echte aanrader!

Ad

Deze praktijk heeft een mij zeer fijn geholpen met mijn rugklachten. Ik ben door meerdere therapeuten gezien en intensief behandeld met dryneedling enmassages. Ik liep al 10 jaar met zeer heftige pijn rond maar ben dr nu vanaf dankzij friskfysio. Wat ik als erg prettig heb ervaren bij deze praktijk is het feit dat je huiswerkoefeningen mee naar huis krijgt en deze dan via de app kan inzien op je mobiel. Ik kon ook zelf bijhouden wat  mijn vorderingen waren in de loop van tijd. Dit heeft voor mij erg stimulerend gewerkt bij het uitvoeren van die vaak zo vervelende huiswerkoefeningen. Ik raad deze praktijk en alle fysio’s van friskfysio een ieder aan!

marjan

 

 

”Prettige praktijk met goede therapeuten, klacht wordt goed aangepakt. Daarnaast ook super aardig”. 

Tijmen

 

 

 

Ik heb al verschillende fysio’s gezien voor een zwakke plek in mijn nek en schouder en niets leek te helpen. Na een lange periode met veel pijn, ben ik na behandeling bij FriskFysio eindelijk van mijn ontsteking in mijn schouder af. Erg goed gevoel over de persoonlijke, betrokken en doeltreffende aanpak van deze praktijk! Aanrader!

Astrid